O sajtu

Ideja za kreiranje sajta je rođena još 2003 godine, istina nije bio na zavidnom nivou (kao što nije ni sad). Prvobitna stranica je kreirana kao jedan od mojih projekata u cilju pravljenja jedne interaktivne HTML stranice, kasnije kako je internet napredovao, odlučio sam da pređem na WordPress, ipak nisam profesionalni web-dizajner pa je Worpress sajtu dao profesionalniji oblik.

Od početka filozofija je bila da ljudima olakšam pretraživanje interneta i potragu za programima potrebmin svaki dan. Danas veliki broj ljudi ima već svoju naviku i listu programa koje koristi, međutim uvek treba tragati za novim i boljim rešenjima.

Na ovom deliću interneta možete pronaći bestplatne i pretežno open source programe, kako za Windows tako i za Linux. Trudim se da uravnotežim balans između ova dva operativna sistema i omogućim svojim posetiocima da uživaju u njihovim aktivnostima na kompjuteru podjednako u oba operativna sistema. Možete pronaći alternativne programe za Linux i upoznati bestplatne slobodne programe za Windows.

Sajt ne sadrži linkove ka komercialnim programima ili onim koji zahtevaju bilo kakav oblik naknade, ovde je SVE bestplano.

Internet, Linux, Windows and all free!

Ako vas interesuju detalji o filozofiji i nstanku ove strance pogledajte sledeći post:

Budi Ubuntu – Post za upoznavanje 😉