Strife S2 Game

Predstavljam vam relativno nov projekat kompanije S2 GAME koji se zove “Strife”. Ova MOBA igra kerirana je po uzoru na League Of Legends i Dota 2. Ova kompanija nije nova u ovoj vrsti igrara. Pre ove nastala je jedna od naj popularnijih MOBA, igra “Heroes Of Newerth” ovaj projekat je bio sličan Doti 2. Ali u ovom novom projektu žele da ukombinuju najbolje od Dote i LOL-a.

Projekat je kreiran 08.08.2013 i danas je dostuan u CLOSED Beta verziji koja ovih dana treba da pređe u Open Beta verziju, što znači da vam neće biti potreban kod ,kako bi se registrovali u ovu igru. Ukoliko želite odmah da krenete sa igranjem ,nažalost moraćete da nabavite Beta Code koji se čeka par dana.

Beta verzija, za one koji ne znaju, je nestabilna verzija i znači da se na njoj još uvek radi ,i da su mogući bagovi. Upravo zato se igrači puštaju u igru kako bi se što brže otrkrili bagovi i adegvatno otklonili.

E sada malo o igri. Slike govore hiljadu reči:

Na slikama su prikazane starije slike, pošto se beta verzija menja na semičnom nivou ,interfejs je malo izmenjen ali nabolje. Za sada je dostupno oko 10 likova sa kojima možete da igrate. Nije potrebno otključavati ih ,odmah su svi dostupni.

Pravila igre su kao u svim MOBA igrama ,s tim da je ova mnogo jednostavnija jer ne poseduje bilion “Itemova” već se sve okreće oko helta,mane i jačine udaraca ,u suštini to je sve. Mnogo je jednostavnija od Dote i LOL-a ,što je po meni odlično, nije potrebno mnogo razbijati glavu da bi se dostigao neki rezulatat. Naravno ono po čemu je ova igra poznata je mogućnost pravljenja svojih “itema” i tako poboljšati svoju igru.

Moram naglasiti da je igra u Bata verziji i da će se vremenom pojavljivati novi likovi,”itemovi”,ljubimci,nove mape i slično.

Ovaj projekat je još na početku a već broji više od 300.000 igrača širom sveta. Uloženo je dosta u ovu igru poseduje čak 4 servera: SAD,Evropa,Rusija,Azija.

Odlična je za one koji nemaju baš puno živaca. Mene lično opušta ,za razliku od Dote 2 ili LOL-a koji me samo iznerviraju. Nema mnogo mudosanja, ukljičite igru ,birate lika, njegovog ljubimca, play, i u igriste 🙂

Evo par snimaka za kraj:

 

Vrlo je važno znati da je ova igra dostupna apsolutno svima koji imaju internet konekciju. Potpuno je besplatna za igranje i dostupna je na SVIM operativnim sistemima (MAC,Windows,Linux). Jedino što se plaća su poeni sa kojima možete otključavati skinove za likove ili kupiti mu ljubimca a da ne odigrate desetak partija.

Ova igra definitivno ima svetlu budućnost, tim više što programeri uz konsultacije sa igračima poboljšavaju igru.

 

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-Spam pitanje: