360 Total Security

360 Total Security dolazi sa 5 slojeva zaštite, od kojih se 4 odnose na antivirus zaštitu a jedan na testiranje i krpljenje sistemskih problema na računaru prouzrokovanih delovanjem malvera ili korisnika.

U odnosu na Internet Security poseduje sem sopstvenog mehanizma za skeniranje i presretanje malvera, BitDefender Engine koji ima i Internet Security ali i dodatni Avira Engine sistem zaštite tako da ima skoro pa neprobojnu zaštitu.
Ali….to je bilo malo ljudima koji stoje iza ovog rešenja, pa su dodali neke zanimljive alate koji nisu striktno vezani za samu antimalver zaštitu…

PatchUP alat

PatchUP je alat koji nalazi kritična i bezbedonosna ažuriranja sa Windows Update-a koja nedostaju vašem računaru – a obavezni su. Dakle ukoliko postoji neka kritična bezbedonosna zakrpa za Windows a vi je nemate instaliranu, 360 Total Security će vam izbaciti obaveštenje o tome i ponudiće vam da tu zakrpu skine sa Windows Update portala i instalira za vas…ništa neće raditi automatski i za svaku instalaciju ažuriranja vi morate da date potvrdu.

SpeedUp checker

odlični alat koji proverava šta vam sve usporava sistem i proverava šta od toga može da se ugasi bezbedno kako bi se dobilo na ubrzavanju sistema kao i samog startovanja operativog sistema.

Ostale funkcionalnosti

  • Standardna cloud zaštita (Qihoo) i zaštita bazirana na definicijama virusa (Avira i Bitdefender sistem)
  • Auto-upload i provera nepoznatih izvršnih fajlova koje skidate sa neta (ovo možete da isključite ako vam nešto smeta)
  • Antifishing zaštita za Firefox i Chrome
  • Online-shopping zaštita
  • Chat zaštita (download inficiranih fajlova)
  • Zaštita od neovlašćenog pristupa veb kameri

kompjuteras  Ovaj tekst je preuzet sa kompjuteras.com

Čovek sa kompjuteraš.com je ovo sve lepo objasnio i klikom na sličicu možete sve ovo detaljnije pročitati.

Apsolutno se slažem sa njim, a njegova i moja istraživanja u vezi ovog programa su identična 🙂 .

Ovo je stvarno jedan odličan antivirus. Nalazi se u top 5 mesta (ovo znači da varire izneđu 1-og i 5-og mesta) na većini top listi koje sam mogao da nađem na internetu, zatim sam potražio komentare i naišao samo na reči hvale. Što me je naj više iznenadilo je da ovaj program u pasivnom stanju (system tray) zauzima od 20 do 30 MB RAM memorije, a kada je skeniranje aktivno ne prelazi 490 MB, aj da zaokružimo na 500 MB, RAM memorije. Ovo su svakako odlični rezultati.

Istraživanje iz 2013 godine (nije sveže ali može da posluži 🙂 ) – ovo je samo jedna od statistika.

Ovaj antivirus ima odličan interfejs ,tako da je za početnike izuzetno pogodan, a što je naj važnije ima i opciju koja vam predlaže da nešto uradite ili ne ,tako da ne morate biti pametnjaković a da svoj sistem održavate brzim ,čistim i bezbednim.

Ostali antivirusi vas ograničavaju ili opcijma ili datumima isteka… Ovaj antivirus nakon instalacije je FULL ,tako da mu odmah rade sve opcije i možete ih koristiti do kad hoćete, jedno mu je potreban update od prilike jednom mesečno (što je super).

Apsolutno ga preporučujem.

 

dwld link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-Spam pitanje: