KM Player

KM Player je jedan od najkvalitetnijih media playera za Windows operativni sistem. Ima mogućnost otvaranja svih Audio i Video failova ,kao i DVD-ova. Ima izuzetnu paletu opcija i podešavanja baziranu na tastaturi, tako da se sa par tipki može podesiti slika ,zvuk,prevod i slično. Ima veliki borj skinova tako da je prilagođen svačijem ukusu. Takođe ima opciju 3D mod gledanja filma, tako da vam omogućava gledanje 3D filmova na bilo kojem monitoru. Bitno je da je flim sniman u 3D režimu i da imate 3D naočare.

Nakon instalacije on izgleda ovako:

link

Pazite da prilikom instalacije ne instalirate neki promotivni dodatni program. Nisu od koristi, i samo smetaju prilikom rada na kompjuteru. Ovi programi mogu biti: Web Browseri koji su manje popularni, neki addon-i u glavnom za Chrome ili Toolbar-ovi za neki od poznatijih browsera.

KM player prilikom startovanja se konektuje na internet i počinje da skida reklame i uključuje “sidebar” koji samo smeta i dezorijentiše korisinka. Njega možete ugasiti na sledeći način:

Idite u Control Panel > Internet Options

Kada vam se pojavi aplikacija pređite na list Security kao na slici:

Kliknie na crvenu ikonicu koja predstalja zabranu, pod nazivom Restricted sites i dodajte sledeću adresu u listu:

player.kmpmedia.net

i ugasite aplikaciju, prilikom sledećeg pokretanja KM player-a trebalo bi da se “sidebar” više ne pojavljuje, kao ni reklame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-Spam pitanje: