Monefy

Monefy je aplikacija za Android uređaje. Služi za organizaciju odnosno upravljanje finansijama. Za razliku od svojih konkurenata, a što se meni najviše svidelo je jednostavnost. Ograničenost u opcijama je možda za nekog loša strana, međutim za osnovno upravljanje finansijama ili po srpski rečeno “da vidiš na šta bacaš previše para” je odlična. Kao što rekoh opcija nema mnogo, satoji se od jedne kružne statistike sa kategorijama koje sami kreirat ili koristite postojeće, gde upisujete koliko ste para potrošili za koju svrhu.

Postojeće kategorije pokrivaju veliku većinu aktivnosti, tako da dopune su ili male ili nepotrebne. Crveni minus služi za troškove odnosno oduzimanje od postojećeg budžeta, a zeleni plus su prihodi. Što preciznije unosite svoje troškove to će statistika biti preciznija, da program bude insteresntniji, moguće ga je sinhronizovati sa više uređaja tako da je moguće uključiti celu porodicu u kreiranju troškovne statistike 🙂 (nisam odgovoran ako upadnete u probleme zbog previše detaljnog izveštaja 😀 ).

Kako postoje kategorije za troškove, postoje i kategorije za prihode, tako da ćete lako odvojiti prihode od firme, ušteđevinu, dobitak na bingu i druge mnogobrojne prihode 😉

Program je stvarno vrlo jednostavan i praktičan, kažem još jednom ne stadrži previše opcija tako daga ne možete koristiti u profesionalne svrhe, ali može da posluži da bolje organizujete svoj kapital.

Program je besplatan, sadrži PRO verziju međutim nema doplata ili ograničenja, već prelaskom na PRO verziju omogućavate pojavu reklama prilikom prikazivanja aplikacije (čega sam veliki protivnik), međutim koristim ovaj program par dana, i reklame NE dave, da se tako izrazim, ima ih ali u umerenom broju.

Postoji mogućnost upisivanja istorije, odnsno potrošnja para po datumima, pa možete uneti i starije troškove. Možete progledati statistiku na dnevnom, nedeljnom, mesečnom i godišnjem nivou.

link dwld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-Spam pitanje: