Facebook Anti Seen 3:)

Kad sa nekim pričam o ovom add-onu uvek me optuže da želim da se sakrijem… Ali ipak smatram da svako nekad poželi da ima mogućnost da vidi poruku i pročita je ali da Facebook ne obavesti drugu stranu sa seen (obaveštenjem da je poruka pročitana) 😀

Ima raznih tehnika da se seen izbegne, međutim danas smo svi konstatno konektnovani na inaternet, pa informacija da samo pročitali poruku odmah stigne na drugu stranu.

Neću da dužim post, ali mislim da je potrebno reći par reči o ovome… Jednostavno mislim da je  SEEN udarac na privatnost korisnika… Nisam fanatičan u tom smilslu i meni odgovara da znam da li je neko pročitao moju poruku, naročito kad je nešto važno… Ali budimo realni ako je nešto toliko važno, pa neću o tome obaveštavati prkeo fejzbuka… Face je za zabavu i ćaskanje, eventualno dogovor za izlazak, roštilj i tome slično, dakle informacije koje mogu da sačekaju.

Evo kako se instalira:

Da bi ovaj dodatak mogli da instalirate potreban vam je AdBlockPlus ovo o čemu govorim je zapravo dodatak za dodatak. Klikom na link ispod pojaviće vam se aplikacija koja će jednim klikom instalirati “Message “seen” remover for Facebook” u AdBlockPlus.

Pažnja: Vodite račina ako koristite uBlock ili uBlock Origin ili add-on koji ima slučnu funkciju pored AdBlockPlus-a, može se desiti da blokira link i dodatak se neće instalirati.

link

NAPOMENA:

Ovaj dodatak važi SAMO za web browser na kojem je instaliran, dakle bilo koji drugi web browser, drugi kompjuter, vaš mobilni telefon nema mogućnost da sakrije SEEN !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-Spam pitanje: